Džudo kamp ”Olimp 2017”, SC ”Zvezdara-Olimp”, Beograd, 08-16.08.2017. g.

Podeli sa prijateljima

Džudo klubovi ”Olimp” i ”Sveta Srbija” su i ove godine bili organizatori i domaćini džudistima iz 7 zemalja. Oko 180 džudoka iz Izraela, Bugarske, Francuske, Crne Gore, Letonije, Rusije, i Srbije gostovalo je na našem Olimpu.

Radilo se u dve grupe, i to od 08. do 14. avgusta trenirale su mlađe uzrasne kategorije, zaključno sa kadetima, dok su juniori i seniori brusili svoju takmičarsku formu do 16. avgusta. Kamp je poslužio za završne pripreme seniorima za svetsko prvenstvo krajem avgusta i početkom septembra, kao i juniorima za prvenstvo Evrope polovinom septembra. Pod rukovodstvom Evgenija Ljvova, ruskog trenera, Vladimira Rančića, trenera DžK ”Olimp”, kao i trenera reprezentacije Srbije Andrije Đurišića, Nikole Miloševića i Davida Radulovića, kamp je protekao u sjajnoj atmosferi. Nadamo se da će kvalitetan rad na kampu, dati rezultate na nastupajućim takmičenjima.

Kao i prethodnih godina, u svečanoj sali Skupštine Grada Beograda, održana je svečana akademija rusko-srpskog sportskog prijateljstva u organizaciji Sportskog Društva i Džudo kluba ”Sveta Srbija”.