Judo kamp ’’Lepenski Vir 2005’’

Podeli sa prijateljima

Od 02.08. do 11.08.2005 g. u Donjem Milanovcu, u hotelu ’’Lepenski Vir’’ održan je, u organizaciji našeg kluba, džudo kamp, koji je bio dobro propraćen i koji je svojim sadržajima bio pravo osveženje na našoj džudo sceni. Glavni trener kampa je bio čuveni ruski stručnjak i dugogodišnji trener ruske reprezentacije, Evgenij Ljvov – Ženja. Rukovodioci kampa su bili prof. Dragan Atanasov i dipl. trener, direktor i trener našeg kluba, Vladimir Rančić. Rad se vodio u dve grupe i to u pionirskoj i kadetsko-juniorskoj…. koje su imale po dva treninga u toku dana. Naš gost iz Rusije je, sjajnom metodički doteranom školom, ukazao i pokazao put ka razvoju i uvežbavanju kvalitetnih džudo tehnika, kako u borbi u stojećem stavu, tako i u parternim tehnikama.

rateći sadržaji kampa su bili raznovrsni, od kojih treba pomenuti stručna predavanja prof. Dr. Zorana Ćirkovića i Vladimira Rančića, igre bez granica na bazenu hotela, sportske susrete između trenera i takmičara, video projekcije itd.

Dobro druženje i vedro raspoloženje je vladalo tokom trajanja ovih prirema, i bilo je osnovni pokazatelj kvalitetnog rada na strunjači i van nje. Sam rastanak je na kraju bio najbolja potvrda pomenutog.

Zadovoljstvo svih učesnika kampa obavljenim poslom, i trenera i takmičara, danima je bilo dominantno raspoloženje nakon okončanja kampa.