Memorijalni turnir ”Milić Rašović Migo”, Šumice, Beograd, 07. i 08.10.2017g.

Podeli sa prijateljima

Ovog vikenda u beogradskim Šumicama na memorijalnom turniru ”Miga Rašović” naš klub je nastupio sa 9 takmičara.

Prvog dana u uzrastima poletaraca i mlađih pionira osvojene su tri medalje i to Sara Mirosavić zlatnu, sa tri pobede, Sergej Savić srebrnu, četiri pobede i porazom u finalu, i Mihail Strahinjić bronzanu, sa dve pobede i porazom u polufinalu. Vredno je još pomenuti da je standardno borbeni Jakov Nikolić imao dve pobede i poraz u četvrtfinalu.

U nedelju su nastupali stariji pioniri i kadeti. Milanović Tijana je nastupala u dve kategorije, u svojoj 40kg i u 44kg. U svojoj je imala jedan meč i pobedom je osvojila zlato, dok je u višoj kategoriji sa jednom pobedom i jednim porazom osvojila srebro. Nemanja Mitrović je odličnim nastupom sa tri pobede i porazom došao do srebra. Način na koji je Nemanja vodio borbe i nivo prikazanog džudoa raduju i ulivaju nadu da će i ubuduće nastaviti da napreduje. Đorđe Dodevski je, u kategoriji 66kg za kadete, sa tri pobede i porazom u polufinalu od Luke Prokopijevića, došao do bronzane medalje i trećeg mesta.

Sve u svemu, sa 7 medalja, a pre svega kvalitetom i načinom vođenja borbi, naši klinci su pokazali da su na dobrom putu ka daljem napredovanju.