Prvenstvo Beograda za kadete, Šumice, 04.02.2017.g.

Podeli sa prijateljima

Na prvenstvu Beograda za kadete održanom 04.02.2017. god. naš klub predstavljalo je petoro takmičara: Irina Živković, Tijana Rajković, Vasilisa Durutović, Đorđe Dodevski i Slađan Šiljak.

Irina Živković (do 57 kg.), imala je četiri meča. Prvi meč je izgubila u zlatnom bodu na shido. Irina se u ovom meču trudila i malo je falilo da izađe kao pobednik. Drugi meč je lako rešila iponom u njenu korist. Treći meč je izgubila, nije se ni potrudila da izađe kao pobednik. Četvrti meč, koji pruža plasman na državno prvenstvo, pobedila je na osaekomi u prvim minutima borbe. Sve u svemu, dobar dan za Irinu.

Tijana Rajković (do 70 kg.), imala je tri meča. Prvi je izgubila od svoje klubske drugarice. Drugi meč je takođe izgubila. Treći meč je završila wazari-em i osaekomi-em, i tom pobedom je uspela da se plasirala na državno prvenstvo koje će se održati 25.02.2017. god. u Beogradu. Tijana danas nije dala svoj maksimum i nije pokazala ni pola od onoga što radi na treningu.

Vasilisa Durutović (do 70 kg.), imala je tri meča. Prvi je radila sa svojom klupskom drugaricom Tijanom, i bacila je na četiri waza ari-a. Drugi meč je dobila iponom u prvim minutima borbe. Treći, finalni meč Vasilisa je izgubila od bolje protivnice. Dobro je ušla u meč i lepo krenula, ali iskustvo je prevladalo. Vasilisa je takmičenje završila kao druga i tako obezbedila sebi bolji žreb na Prvenstvu Srbije. I za Vasilisu je ovo bio dobar dan.

Đorđe Dodevski (do 55 kg.) je današnjim nastupom pokazao da je daleko iza konkurencije, razočaravajućim nastupom nije uspeo da osvoji ni treće mesto, pa je u generalnom plasmanu zauzeo peto mesto, te se nije plasirao na predstojeće prvenstvo države.

Slađan Šiljak (do 73 kg.) je u generalnom plasmanu zauzeo sedmo mesto, i ako se od njega očekivalo više, pokazao je da trenutno nema potencijala za nacionalni nivo takmičenja.