Prvenstvo Srbije za kadete, Šumice, 25.02.2017.g.

Podeli sa prijateljima

Na državno prvenstvo za kadete plasirale su se Irina Živković, Tijana Rajković i Vasilisa Durutović. Reklo bi se standardna postava džudo kluba “Olimp”.

Irina Živković (do 57 kg.), imala je tri meča. Prvi meč je pobedila ipponom. Drugi meč je izgubila na osaekomi. Treći meč je, takođe izgubila, od starije i za nijansu bolje takmičarke. Irina je danas dala sve od sebe i uradila onoliko koliko je mogla.

Tijana Rajković (do 70 kg.), prvi meč je dobila ipponom u prvim minutima borbe. Drugi meč je izgubila na ippon. Treći meč, meč za medalju izgubila je na dva waza ari-a. Tijana se vratila posle duže pauze i ovo su očekivani rezultati. Tijana je na prvenstvu Srbije za kadete zauzela petu poziciju.

Vasilisa Durutović (70kg), prvi meč dobila je na ippon. U drugom meču se malo mučila, čak je protivnica i povela na waza ari, ali je Vasilisa taj meč završila ipponom u svoju korist. Treći meč izgubila je na ippon. Četvrti meč, za treće mesto, Vasilisa je dobila ipponom. Vasilisa je tako zauzela treće mesto i sve nas obradovala državnom medaljom.

Sve pohvale za postignute rezultate i uložen trud.