Treneri

Podeli sa prijateljima
image002 Mihailo Kurtović, majstor judo-a 5. dan 

 

Rođen je 24. avgusta 1949. godine u Novom Sadu. Džudoom se bavi od 1967 g. Nosilac je crnog pojasa V DAN. Bio je član beogradskih klubova ’’Partizan’’, ’’Student’’ i Centra za borilačke sportove ’’Vračar’’, gde je započeo trenersku karijeru. Dve godine je intenzivno vežbao džudo i veštinu samoodbrane kod poznatog japanskog stručnjaka Nobuaki Jamamota. Jedan je od osnivača džudo kluba ’’Vračar’’ u kome je dugi niz godina radio kao trener. Bio je učesnik i predavač na mnogim seminarima u našoj zemlji. Objavljuje napise o borilačkim sportovima i veštinama u stručnim i popularnim časopisima. Viši je sportski trener.

Od 2000. godine radi u Džudo klubu ’’OLIMP’’ na mestu rukovodioca i trenera škole kluba.

vr Vladimir Rančić, majstor judo-a 4. dan 

 

Rođen 10.09.1966 g. Džudoom počeo da se bavi oktobra 1982 g. u JK ’’Vračar’’ kod trenera Mihaila Kurtovića. Za klub nastupao u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. 01.01.1990 g. počinje sa trenerskim radom u JK ’’Zvezdara’’ na mestu trenera mlađih kategorija. U maju 1994 g. osniva i organizuje rad JK ’’OLIMP’’. Radi na mestu direktora i šefa stručnog štaba kluba. Nosilac majstorskog pojasa IV DAN. Završio višu trenersku školu, aprila 2004 g. diplomirao na Fakultetu za menadžment u sportu, trenerski smer. Radi kao kondicioni trener u pojedinačnim i ekipnim sportovima.

Nikitovic Branko Branko Nikitović, majstor judo-a 3. DAN 

Rođen 07.11.1975g. u Beogradu. Džudoom počeo da se bavi 1987g. u judo klubu Čukarički. 1999
godine prelazi u JK Milicionar, koji kasnije menja ime u JK Žandarmerija, gde na mestu trenera radi od 1999g. do 2011g. Najuspešniji trenerski rezultati su osvajanje zlata na juniorskom prvenstvu Evrope, bronze na kadetskom prvenstvu Evrope, brojna odličja na evropskim kadetskim i juniorskim evropskim kupovima sa Julijanom Savić. Njegovi takmičari su osvajali titule na prvenstvima države u svim uzrasnim kategorijama. Od marta 2013. godine radi kao trener u JK Olimp i to sa juniorskom i seniorskom selekcijom.

unnamed Milica Rančić, majstor judo-a 1. DAN 

Rođena 01.01.1993. godine u Beogradu. Džudo trenira od 5. godine u svom matičnom JK Olimp. Prošla je kroz sve selekcije kao aktivan takmičar i član kluba. 2012.g. polaže za regionalnog sudiju. Na Fakultetu sporta i fizičke kulture u Beogradu završava kurs za operativnog trenera u džudou. Od 2013.g. u JK Olimp radi sa selekcijama predškolskog uzrasta.

nemanjabrdarevic Nemanja Brdarević, braon pojas 1. KYU 

 

Rođen 14.02.1987.g. u Beogradu. Džudoom počeo da se bavi 2004.g. u JK Olimp. Apsolvent defektološkog fakulteta univerziteta u Beogradu. Od 2010.g. u klubu vodi treninge mlađih uzrasnih kategorija a 2012.g. je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje završio kurs za operativnog trenera u džudou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *