Upis novih članova!

Podeli sa prijateljima

Ove jeseni džudo klub “Olimp” upisuje nove članove u grupe mladjih uzrasnih kategorija. Mladji početnici su podeljeni u dve grupe, tj. u grupu poletaraca i mladjih pionira od 7 do 12 godina, kao i u grupu starijih pionira i kadeta od 13 do 18 godina, koji treniraju u Sportskom centru “Zvezdara-Olimp”, u ulici Vjekoslava Kovača br. 11.

Glavni cilj je upis većeg broja devojčica od 10 do 17 godina, iz koje će se u skorijoj budućnosti oformiti ženska ekipa DžK “Olimp”. U vezi sa time odvojeni su najbolji termini ponedeljkom, sredom i petkom od 20,30 časova na našem “Olimp”-u.

U nadi da će roditelji prepoznati značaj džudo-a za psiho-fizički razvoj svoje dece, očekujemo ih u našem klubu svakim danom u terminima održavanja treninga.

Deca uzrasta 5 i 6 godina se ove jeseni mogu upisati u sportsku školicu koja već godinama funkcioniše u okviru džudo kluba “Olimp”. Rad sa decom ovog uzrasta se bazira na razvoju koordinacije, jačine, agilnosti, gipkosti, elastičnosti, kao i na korektivnim vežbama. Ceo program je osmišljen i sprovodi se kroz igru, koja je deci neophodna i koju rado prihvataju.

Po dolasku u školu, roditelji od trenera dobijaju informaciju u vezi motoričkih i psiholoških karakteristika deteta, a u vezi eventualnog budućeg opredeljenja za bavljenje određenim sportom. Naravno da je naš cilj da najkvalitetniji, ako pokazuju interesovanje i sklonost, ostanu kao budući članovi džudo kluba “Olimp”. Već na polasku u školu primetna je razlika u spretnosti i sklonosti ka vežbanju izmedju dece koja su prošla naš program i dece koja nisu bila obuhvaćena sličnim.

U skladu sa sve većom potrebom, rešili smo da uvedemo grupu za sve uzraste dece sa kojima ćemo raditi korektivne vežbe. Time ćemo pre svega pomoći deci u pravilnom razvoju i ujedno olakšati napore njihovih roditelja da dođu do adekvatnog i kvalitetnog programa korektivne gimnastike.

Termini su sredom i subotom od 17,00 do 18,00 časova. Program vodi Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta Iva Bubanja, trener džudo kluba ’’Olimp’’.

Dobro došli budući najmladji članovi našeg kluba!